Hoe verdien je € 200 per maand met het invullen van enquêtes?

Er zijn erg veel verschillende manieren waarop je geld kunt verdienen via het internet. Een van deze manieren is door het maken van online enquêtes.

Waarschijnlijk heb je ooit wel eens eerder gehoord dat je geld kunt verdienen met het maken van enquêtes, maar wist je niet dat deze bedragen zo hoog kunnen oplopen en hoe je hiermee kunt gaan beginnen.

Dus als eerst wil ik onderstaande vraag goed beantwoorden, voordat ik verderga met het adviseren van verschillende enquête aanbieders.

Is het echt mogelijk € 200 per maand te verdienen met het maken van enquêtes?

Ja, dit is zeker mogelijk. Bedrijven zijn namelijk bereidt veel geld te betalen voor de mening van hun klanten.

Het kost bedrijven namelijk nog veel meer geld wanneer ze een product maken waar niemand op zit te wachten.

Hoeveel enquêtes moet je hiervoor invullen?

Dat is geheel afhankelijk van de aanbieder van de enquêtes en hoe lang de enquêtes zijn. Met het invullen van enquêtes kun je jammer genoeg niet rondkomen, maar je kunt het zeker wel zien als een mooie bijbaan.

Enquêtes kun je namelijk invullen wanneer je een serie aan het bekijken bent. Hierdoor kun je op de bank geld verdienen met een laptop op je schoot.

Hoe kun je je aanmelden voor enquêtes?

Er zijn meerdere website waar je je kunt aanmelden voor het invullen van enquêtes. Bij deze enquête aanbieders moet je een account aanmaken en vragen ze wat algemene informatie.

Deze informatie hebben ze nodig om je de juiste enquêtes toe te sturen, zodat je als man uiteindelijk geen vragen krijgt over allerlei soorten make-up.

Wanneer je veel geld wilt verdienen met het maken van enquêtes, dan raad ik je aan jezelf aan te melden bij meerdere websites.

Dit is verstandig omdat iedere enquête aanbieder maar een maximaal aantal enquêtes heeft om in te laten vullen. Wanneer je je dus aanmeld op meerdere websites, kun je hoogstwaarschijnlijk ook meer enquêtes invullen!

Meld je aan bij de volgende enquête aanbieders

Toluna is een van de grootste enquête aanbieders in Nederland. Je spaart hier een bepaald aantal punten per enquête wat je uiteindelijk kunt laten uitbetalen op jouw rekening.
Meld je nu aan bij Toluna

Stempunt verstuurt enquêtes voor grote bedrijven als BNN, ANWB en Greenpeace. Voor elke enquête ontvang je een bepaald aantal punten wat je uiteindelijk kan laten uitbetalen in cadeaubonnen.
Meld je nu aan bij Stempunt

I-Say is een groot internationaal enquête aanbieder. Alle nieuwe leden doen mee aan een loting waar ze kans maken op een cadeaubon van € 100.
Meld je nu aan bij I-Say

Je kunt je hiernaast ook aanmelden voor deze enquête aanbieders.

Waardevolle mening

Mysurvey

Global test market (NL)