Uncategorized

Wat voor vrouw ben jij, als je dat baseert op de maand waarin je geboren bent?

Januari

Vrouwen die zijn geboren in de maand januari zijn conservatief en ernstig maar daar tegenover zijn ze wel weer erg ambitieus. Vrouwen die in de maand januari geboren zijn, gaan er altijd voor de volle 100% tegenaan en denken er goed bij na wat ze aantrekken. Ze vinden het leuk zich te onderscheiden met bepaalde merkkleding uit de jaren zestig tot en met tachtig. Deze kleding is trouwens te verkrijgen via deze webshop

Februari

Vrouwen die zijn geboren in de maand februari hebben soms last van stemmingswisselingen, wat niet iedereen begrijpt. Je moet ze ook met veel geduld behandelen. Daar tegenover zijn ze wel weer erg avontuurlijk. Ze houden er van om allerlei nieuwe plekken te ontdekken en altijd op pad te zijn. Een dagje Beekse Bergen vindt ze leuk, maar veel liever gaat ze naar de andere kant van de wereld.

 

 

Bekijk de andere maanden op de volgende pagina.

[maxbutton id=”52″ url=”http://viralsonline.com/2016/12/kom-erachter-wat-voor-soort-vrouw-jij-bent/2/” ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *