Lachen, Ongelooflijk

Wie kent hem nog? Het oh zo schattige petje pitamientje jongetje! Dit is hem 33 jaar later..

Laurens Bon beter bekend als petje pitamientje. In de jaren 80 werd hij populair door zijn geinige reclame als pindakaas jongen. Vanaf toen staat hij bij ons in het geheugen gegrift. In reclame had hij een zin waardoor hij populair werd. Hij zie toen; “Mijn moeder zegt dat het goed voor me is omdat er zo veel vitamientjes in zitten. Stom, hè? Ik vind het gewoon lekker!”

De toen pas drie jaar oude Laurens was naar eigen zeggen erg eigenwijs. Ook had hij erg veel moeite om de tekst te onthouden. De spotlights heeft hij grotendeels achter zich laten liggen. Maar zo ziet hij er 33 jaar later uit!!

Deel dit bericht met je familie en vrienden om te kijken wie van hun hem nog herkent! Vergeet niet om onze Facebookpagina te liken en delen om van alles op de hoogte te blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *