Ongelooflijk

Heb jij moeite met in slaap komen? Dan moet je deze plant op je kamer zetten!!

Een gemiddeld mens heeft 8 uur slaap nodig, alleen niet ieder mens komt hieraan. De een heeft niet zoveel slaap nodig en de ander heeft gewoon moeite met in slaap komen. In dit artikel leg ik je uit hoe je weer makkelijk in slaap komt en daar zijn geen slaappillen voor nodig.

Er zijn verschillende soorten planten die je slaap kunnen bevorderen. Het is een natuurlijke vorm van bevordering en dat is dus goed voor lichaam. Je hebt dus niet perse slaappillen nodig om makkelijk in slaap te komen. De volgende soorten planten bevorderen je slaap:

  1. Klimop, deze plant zorgt voor schone zuurstof en filtert de giftige stoffen weg. De plant zorgt er ook voor dat er minder schimmels in je kamer zitten, hierdoor krijg je een betere nachtrust.
  2. Lavendel, buiten dat deze plant zorgt voor een heerlijke geur heeft het ook nog een andere kracht. De geur van een lavendel plant is stress verminderend en het heeft een kalmerende werking. Een lavendelgeurtje heeft dezelfde werking.
  3. Aloë Vera, deze plant filtert net als de klimop je kamer. De plant geeft je daar schone zuurstof voor terug, hierdoor ga je vanzelf beter slapen.
  4. Jasmijn, deze plant/bloem heeft een heerlijke geur van zichzelf en buiten alleen die geur heeft het nog een andere kracht. De plant zou volgens veel volken ervoor zorgen dat je een betere nachtrust krijgt.

Dit zijn de 4 planten die ervoor kunnen zorgen dat je een betere nachtrust krijgt. Deel daarom dit artikel met je familie en vrienden, want voor iedereen is goede nachtrust belangrijk. Vergeet niet om onze Facebookpagina te liken en delen om van alles op de hoogte te blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *