Ongelooflijk

De vrouw hield heel erg veel vocht vast in haar voeten. Maar met de volgende trucs was dat zo verleden tijd!!

Er zijn veel mensen die last hebben van voeten die veel vocht vast houden. Een klein deel van mensen weten maar wat ze moeten doen. Maar dat is vanaf nu verleden tijd, want in dit artikel vind je 6 trucs om ervoor te zorgen dat je nooit meer last hebt van vocht vast houdende voeten.

Truc 1 Smeer je voeten in met appelazijn:

Voordat je gaat douchen smeer je je voeten of lichaam in met appelazijn. Dit laat je even intrekken om zijn werk te laten doen. Dan stap je de douche in en spoel je het azijn van je voet of van je lichaam. Wil je alleen ervoor zorgen dat je geen vocht meer in je voeten hebt dan smeer je alleen je voeten in. Anders kan je heel je lichaam insmeren.

Truc 2 Drink veel water:

Dat klinkt misschien heel simpel, alleen voor sommige mensen is het moeilijk om heel veel water te drinken. Het klinkt ook tegenstrijdig, omdat je al last hebt van meer dan genoeg vocht. Maar je kunt vocht afdrijven door veel vocht binnen te krijgen. Daarom is het heel belangrijk om genoeg water te drinken.

Truc 3 Laat je voeten weken in een badje met natuurlijk zout:

In een bak of teil voeg je een grote hoeveelheid natuurlijk zout toe. Via het zout wordt er vocht uit je lichaam onttrokken. Je stopt je voeten dus in een teil of bak, dit doe je voor ongeveer een halfuur. Dit doe je een aantal keer per week, het resultaat zal al snel te zien zijn.

Op de volgende pagina staan de andere 3 trucs die je erg goed helpen om vocht uit je voeten of lichaam te krijgen.

[maxbutton id=”52″ url=”http://viralsonline.com/2017/05/de-vrouw-hield-heel-erg-veel-vocht-vast-in-haar-voeten-maar-met-de-volgende-trucs-was-dat-zo-verleden-tijd/2/” ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *