Ongelooflijk

De politie waarschuwt mensen om deze Facebook en Instagram vriendschapsverzoeken absoluut niet te accepteren!!

Het is altijd geweest dat je voorzichtig moet zijn met wat je op Facebook doet. Je moet uitkijken met wat je erop zet maar je moet ook uitkijken met wie je vrienden wordt. Er zijn namelijk een aantal vriendschapsverzoeken die over het Facebook gaan waarvoor je extra moet oppassen. Er is een groep die mensen oplicht via Facebook en dat begint met een simpel vriendschapsverzoek.

De vriendschapsverzoeken waarop je extra alert moet zijn, zijn vriendschapsverzoeken van knappe vrouwen en van knappe mannen die je niet kent. De groep die erachter zit wilt namelijk toegang tot jouw vriendenlijst. Zodra ze daar eenmaal bijzitten dan beginnen ze pas. Als ze vrienden met jou zijn dan hebben ze toegang tot alles wat jij op Facebook zet.

Een andere manier is dat ze een bericht sturen naar je sturen met een link erin. Deze link leid tot een kwaadaardige site. Deze vorm van oplichting is niet alleen op Facebook maar ook op instagram. Ze trekken je door een opvallende in de meeste gevallen een seksuele getinte foto. Hierdoor hopen ze je aandacht te trekken en hopen ze dat je op de link klikt. Dit moet je vooral niet doen!!

Pas daarom op met wie dat je vrienden wordt! Deel dit artikel met je familie en vrienden, want iedereen moet hier alert op zijn. Vergeet niet om onze Facebookpagina te liken en delen om van alles op de hoogte te blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *