Eten

Ben jij dol op frikandelbroodjes? Maak ze nu thuis met dit overheerlijke recept!

Frikandelbroodjes wie kent ze niet? Het zijn overheerlijke broodjes die kunnen dienen als tussendoortje, maar ze kunnen ook prima dienen voor een lunch. Meestal zijn ze in de winkel lekkerder dan wanneer je ze thuis maakt, maar dat is met dit recept vanaf nu verleden tijd.

Voor het maken van zelfgemaakte Frikandelbroodjes heb je weinig ingrediënten nodig en het is vrij gemakkelijk te maken. Je moet dan alleen wel weten welke ingrediënten je nodig hebt en wat je moet doen. In dit artikel lees je een recept dat heel makkelijk thuis de maken is en het is echt een gerecht om van te smullen.

Benodigdheden:

  • Curry
  • Een geklutst ei
  • Bladerdeeg
  • Ontdooiden frikadellen

Op de volgende pagina lees je wat je moet doen om overheerlijke zelfgemaakte frikandelbroodjes te maken. Ga daarom snel naar de volgende pagina!

[maxbutton id=”52″ url=”http://viralsonline.com/2017/05/ben-jij-dol-op-frikandelbroodjes-maak-ze-nu-thuis-met-dit-overheerlijke-recept/2/” ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *