Ongelooflijk

Zoek de verschillen: volgens experts zien alleen genieën wat er anders is! Heb jij het gezien?

Het plaatje hierboven zijn twee bijna exacte dezelfde foto’s, maar toch zijn er twee verschillen. Volgens experts zien alleen echte genieën de verschillen op de foto’s. Test daarom snel of dat jij een genie bent en zet onder het bericht welke verschillen jij ziet.

Wij testten zelf ook of dat we een genieën zijn. Wij moeten alleen eerlijk toegeven dat we de verschillen pas zagen nadat we de antwoorden hadden. Dan pas merk je ook hoe makkelijk deze verschillen te herkennen zijn en we voelden ons op dat moment erg dom.

Volgens de experts wordt de moeilijkheid bepaald, omdat je totaal niet ziet dat de foto’s zijn bewerkt en dat maakt het extra moeilijk. De experts zeggen ook dat mensen dol zijn op verschillen zoeken op plaatjes, wij kunnen ons scheel turen op een foto om toch maar die verschillen te vinden.

Voor degene die denken dat ze de verschillen hebben gevonden staan de antwoorden op de volgende pagina. Voor de mensen die de verschillen niet gevonden hebben staan de antwoorden ook op de volgende pagina. Maar probeer vooral eerst zelf de verschillen te vinden.

[maxbutton id=”52″ url=”http://viralsonline.com/2017/04/zoek-de-verschillen-volgens-experts-zien-alleen-genieen-wat-er-anders-is-heb-jij-het-gezien/2/” ]

One Comment

  1. Ik zag de verschillen onmiddellijk, was toch duidelijk. 🤔

    1. Lichtere strook onderde weg
    2. De ring
    3. Rechterkant stuk weg maar zal wel expres geweest zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *