Design, Dieren

Ze doet muntjes in een zak met water en laat het de HELE zomer in haar tuin hangen. De reden? Goed om te weten!

Het warme weer komt er weer aan en dus kunnen we in de tuin weer gaan genieten van de zon. Het enige vervelende tijdens deze periode is dat je vaak last gaat krijgen van vliegen die om je heen zitten en je nooit met rust kunnen laten.

In dit artikel leg ik je precies uit hoe je dit probleem kunt oplossen, zonder dat je daar iets duurt voor hoeft te kopen. Sterker nog…. De kans is groot dat je alle benodigde spullen al in huis hebt voor het oplossen van dit probleem!

Die is precies wat je allemaal nodig hebt: hersluitbaar plastic zakje, limoensap, een paar munten en zout.

Hoe moet je het doen?

Giet wat water in een kom en doe er vervolgens wat limoensap en zout bij. Twee tot drie scheutjes limoensap is voldoende voor deze mix. Roer alles daarna goed bij elkaar en stop alles vervolgens in een of meerdere afsluitbare plastic zakjes.

Doe de plastic zak alleen nog niet dicht en doe er enkele centen in. Nu kun je het zakje dicht doen en buiten ophangen aan een paperclip.

Hang het wel voorzichtig op want het zou zeer zonden zijn wanneer het zakje scheurt.

Wanneer je een grote tuin hebt gaat een zakje waarschijnlijk niet helemaal werken, dus maak er in dat geval meerdere zodat heel jouw tuin in de zomer vliegvrij is!

Deel deze tip met al je vrienden om alle tuinen in Nederland vliegvrij te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *