Eten, Ongelooflijk

Wil jij nog afvallen voor de zomer? Voeg dan DIT ingrediënt toe en verbrand drie keer zoveel vet!!

Iedereen is bezig met de zomer, de een is er wat meer bezig dan de ander. Maar een ding wat zeker is dat iedereen toe aan de zomer is. Vele willen daarom nog snel wat kilo’s kwijtraken, maar het lukt maar lastig. Maar het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, het enige wat je moet doen is een ingrediënt toe te voegen aan je dagelijks eten.

Uit een onderzoek is gebleken dat het consumeren van komijn erg goed is voor je gewicht. De Iranese Shahid Sadoughi Universiteit deed dit onderzoek op 88 vrouwen met een overgewicht. Het onderzoek duurde 3 maanden en de ene helft van de vrouwen moesten iedere dag 1,5 gram komijn eten. De andere helft deed dit niet en wat het verschil is, dat is echt onvoorstelbaar.

De vrouwen die niet iedere dag komijn aten die vielen een paar kilo af en de vrouwen die iedere dag komijn door hun yoghurt deden. Die vielen gemiddeld 2 kilo meer af vergeleken met de vrouwen die het niet aten. Deze vrouwen raakte ook 3 keer zoveel vet kwijt en hun cholesterolgehalte was ook een stuk lager.

Voor de vrouwen die graag nog wat willen afvallen is dit dus de perfecte manier om nog snel wat kilo’s kwijt te raken. Deel dit bericht daarom ook met je familie en vrienden, want afvallen is nog nooit zo makkelijk geweest. Vergeet niet om onze Facebookpagina te liken en delen om van alles op de hoogte te blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *