Lachen, Ongelooflijk

Onderzoek toont aan dat je net zoveel calorieën verbrand met sporten als met in bad liggen!

Zit jij ook veel liever op de bank dan dat je gaat sporten? Dan is het uitkomst van dit onderzoek misschien precies wat je wilt horen. Het onderzoek heeft namelijk aangetoond dat je net zo goed in bad kunt zitten als dat je kunt gaan sporten.

Het is jammer genoeg alleen niet zo mooi als dat het lijkt. Tijdens het onderzoek hebben ze verschillende vormen van sport met elkaar vergelijken. Het aantal calorieën dat je verbrand wanneer je een halfuur hardloopt ligt jammer genoeg vele malen hoger dan wanneer je een uur in een warm bad zit.

Wel verbrand je net zoveel calorieën met een half uur wandelen als wanneer je een uur in een warm bad zit! Het maakt dus niet uit of je nu een uur lang aan het relaxen bent in bad of dat je goed door moet stappen wanneer het hard regent.

Het is alleen wel belangrijk dat het bad op een warmte wordt gebracht van 40 graden, omdat je lichaam anders niet met 1 graden stijgt waardoor er niet genoeg calorieën worden verbrand.

Vind jij dit ook een prachtig resultaat uit het onderzoek? Deel het dan met je vrienden en laat ze weten dat ze ook in bad kunnen gaan zitten voor dat mooie zomerlichaam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *