Design

Nationale waarschuwing: Bel meteen de politie als je deze kleerhanger ziet in openbare toiletten of kleedkamer

Gefilmd worden terwijl je op de wc zit of terwijl je kleding aan het uitproberen bent in een pashokje vindt niemand leuk. Toch komt het wel eens voor terwijl je het waarschijnlijk niet eens door hebt.

Tegenwoordig zijn er namelijk kleerhangers te koop waar kleine ingebouwde camera’s in passen. Deze camera’s worden meestal worden meestal opgehangen in toiletten of paskamers en filmen alles wat er in gebeurd.

We hadden je dit natuurlijk niet verteld wanneer dit nog nooit was voortgekomen, maar in de Amerikaanse staat Florida zijn ze voor het eerst gespot en er zijn meerdere webshops in Nederland die deze camera’s aanbieden.

Gaat het mij ook overkomen?

Die kans is heel klein. Ze zijn wel te koop in Nederland en dan ook nog eens voor maar 20 euro, maar de kans dat dit jou echt gaat overkomen is niet heel groot. Bekijk de foto hieronder om te zien hoe het apparaatje er uit ziet.

Deel het op Facebook zodat iedereen weet waar ze mee op moeten passen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *