Ongelooflijk, Video's

Na een paar vouwen had hij dit prachtige resultaat. Leer ook een beer te maken in een paar minuten

Wanneer je naar een duur hotel gaat zie je in de meeste gevallen een prachtig bouwwerk op het bed of in de badkamer liggen. Meestal zijn deze gemaakt van de handdoeken die je krijgt, maar deze kunnen natuurlijk ook worden gemaakt van papier.

Zoals je in de afbeelding hierboven ziet, leer je in de video op de volgende pagina precies hoe je zelf een prachtige beer kunt maken van een normale handdoek. Het enige wat je nodig hebt is wat lint en een elastiekje.

Het kost in het begin misschien wat tijd om door te krijgen hoe het trucje werkt, maar wanneer je het eenmaal door hebt is het bijna net zo makkelijk als het normaal vouwen van de handdoeken.

Wanneer je in een hotel werkt, dan is het misschien ook wel een leuk idee om een beer voor iemand te vouwen en te kijken hoe diegene er op reageert. Iedereen vind het toch leuk om een beer gemaakt van een handdoek aan te treffen in zijn hotelkamer?

Ga naar de volgende pagina om te zien hoe jij er een kunt maken.

Daarnaast kun je natuurlijk ook onze Facebook pagina liken hieronder.

[maxbutton id=”52″ url=”http://viralsonline.com/2017/04/na-een-paar-vouwen-had-hij-dit-prachtige-resultaat-leer-ook-een-beer-te-maken-in-een-paar-minuten/2/” ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *