Ongelooflijk

LET OP: Doktoren waarschuwen dat je geen ibuprofen meer moet innemen!

Er zijn veel mensen die elke dag veel pijn hebben. De meeste slikken hier pijnstiller tegen omdat de pijn anders ondragelijk is. Dit kan op zich niet zo heel veel kwaad zo lang je er maar niet te veel van inneemt.

Voor dagelijkse klachten slikken de meeste mensen ibuprofen. Wat de meeste mensen alleen nog niet weten is dat het slikken van ibuprofen helemaal niet goed is voor jouw gezondheid.

Wanneer je ibuprofen te vaak slikt kan het een giftige werking gaan krijgen op je hartspieren en kan het er uiteindelijk zelfs voor zorgen dat je er door overlijdt. Schrik hier nu niet te erg van, omdat dit alleen het geval is wanneer je dit medicijn iedere dag slikt voor een lange periode .

Vraag je je nu af wat je dan moet slikken? We raden je aan gewoon ibuprofen te blijven slikken zolang het maar niet voor een hele lange tijd is. Anders kun je altijd een natuurlijke pijnstiller gebruiken uit Zuid-Azië.

Deze pijnstiller is op de volgende manier te bereiden. Pak een glas en doe er een eetlepel Kurkuma poeder in. Doe er een beetje sap, citroen en honing in en pak van dit mengel een theelepel en doe het in warm water of in de thee. Als het goed is zal de pijn na dit drankje gaan afnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *