Dieren, Eten

LAST VAN HOOIKOORTS? Slik een levende pissebed!

Nu het het seizoen voor hooikoorts er weer aan begin te komen zijn alle tips en tricks weer van harte welkom om iedereen te helpen door deze periode te komen. Hooikoorts kan namelijk zeer vervelend zijn!

De meeste mensen gebruiken tabletten, neusspray en oogdruppel om van hun hooikoorts symptomen af te komen. Maar wat nu als ik je vertel dat er een product bestaat dat volledig natuurlijk is en ook erg goed kan helpen met het verminderen van de symptomen van hooikoorts.

Nu heb ik het over pissebedden. Dit klinkt waarschijnlijk niet als een erg goed idee, maar deze insecten zijn goed voor het oplossen van meerdere problemen / ziektes. Pissebedden kunnen er voor zorgen dat minder last krijgt van hoofdpijn, maagzweren en andere allergieën.

De reden dat pissebedden hier zo goed voor zijn is, omdat ze een bepaald eiwit afscheiden dat allerlei symptomen kan verkleinen.

Hoe moet je dan een pissebed eten?

Omdat de kans groot is dat je nog nooit een pissebed hebt gegeten geef ik je hieronder enkele tips over hoe je dit het beste kunt doen.

  1. Ga op zoek naar een pissebed. Deze kun je vinden onder een tegel of bij stukken hout
  2. Slik de pissebed vervolgens levend door met behulp van een glas water. Je kunt er natuurlijk ook op kauwen wanneer je dit liever doet
  3. Heeft het nog niet geholpen? Waarschijnlijk heb je er dan nog niet genoeg op en kun je er het beste nog een paar eten.

Werkt het echt?

De meningen hierover lopen jammer genoeg uiteen. Er zijn mensen die zweren dat het werkt, maar ook andere die het maar onzin vinden. Heb je het geprobeerd? Laat dan weten of het gewerkt heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *