Eten, Ongelooflijk

Last van grijze haren? Probeer dit dan nu direct!

Grijze haren iedereen krijgt ze, de een krijgt ze eerder dan de ander. Sommige mensen hebben er echt last van en weer andere maakt het hun niet zoveel uit. Zodra de eerste ontdekt is, dan is het proces gestart. Wat je ook doet het tegengaan is lastig, want als je er een uit trekt dan komen er daarvoor 10 terug.

Een optie om grijze haren tegen te gaan is om je haar te gaan verven. Dit kost je alleen veel tijd en geld. Veel mensen doet dit, maar die mensen weten niet dat er een trucje is die veel goedkoper is maar dezelfde werking heeft. Het klinkt misschien raar maar het enige wat je hiervoor nodig hebt is een zak met aardappelen.

De werking van aardappelen en dan vooral de schillen is zo sterk, omdat het een bepaald stofje bevat. Dit stofje heet ‘catecholase’ en het wordt al in veel cosmetische middelen gebruikt. Het wordt namelijk ook al gebruikt om je huid te egaliseren en nu dus ook om je haren weer kleur te geven.

Dit is een natuurlijk middel dat goed is voor je haar. Er zijn alleen een paar dingen die je eerst moet doen om het spul te laten werken. Wat je moet doen lees je op de volgende pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *