Dieren

Hij probeerde van een spin af te komen, maar wat er toen gebeurde gelooft niemand!

Australië komt wel vaker in het nieuws om de zeer gevaarlijke dieren die er leven. Zo leven er niet alleen kangaroos, maar ook zeer grote insecten, slangen spinnen en allerlei andere giftige diersoorten. Het komt ook nog wel eens op het nieuws dat er weer eens iemand is gebeten door een haai in het water.

Wanneer je dit soort dieren in je achtertuin hebt liggen of soms zelfs in huis dan weet je dat er af en toe heel mooi beeldmateriaal gemaakt kan worden van dit soort beesten.

Dit keer is dit gelukt met een grote spin die dood werd geslagen door de eigenaar van het huis, maar de eigenaar bleek nog lang niet af te zijn van spinnen in zijn huis.

Nadat de eigenaar de spin had doodgemaakt verschenen er namelijk nog honderden kleinere spinnen op de grond die blijkbaar in de grote moederspin zaten. Het ziet er echt heel raar uit en is waarschijnlijk de grootste nachtmerrie voor mensen die doodsbang zijn voor spinnen.

Het gekste is zelfs nog dat dit niet zeldzaam is bij dit soort spinnen in Australië. Het is voor deze spinnen normaal dat ze pasgeboren baby spinnen enkele dagen met zich mee dragen voordat ze echt in hun eentje worden overgedragen in de natuur.

Bekijk de video hieronder om te zien hoe het eruit zag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *