Ongelooflijk

Door deze tip herken je een hartinfarct een maand voordat het gebeurd

buy metformin without a prescription Er zijn iedere week honderden mensen die te maken krijgen met een hartinfarct in Nederland. Dit is een behoorlijk groot aantal en dat geeft dus ook aan dat niemand hiervan veilig is. Er zijn verschillende eigenschappen die de kans op een hartinfarct vergroten zoals: roken, een hoge bloeddruk, stress en overgewicht.

Wat je het beste kunt doen om een zo klein mogelijke kans te maken op een hartinfarct is te stoppen met roken, ervoor zorgen dat je minder stress ondervindt en gewoon gezonder te gaan leven.

Toch is het mogelijk dat een hartinfarct opeens toeslaat terwijl je je aan alles hebt gehouden dat je wordt aangeraden. Gelukkig zijn er dan nog wel een paar signalen die je kunt herkennen voordat een hartinfarct jou opeens verrast. Bekijk hieronder en op de volgende pagina wat de signalen zijn. Het zijn er in totaal 5:

http://fairtrademusicinternational.org/testimonial-eddie-schwartz-songwriter/ 1: Zwak gevoel

In de meeste gevallen voel je je een stuk zwakker, omdat een ader dicht bij jouw hart het niet meer zo goed doet. Hierdoor krijgt dit deel van jouw lichaam minder zuurstof en energie waardoor je je een stuk zwakker voelt.

follow link 2: Duizelig zijn en veel transpireren

Omdat het bloed minder goed circuleert komt het ook een stuk minder goed bij jouw hoofd en hersenen. Hierdoor ga je je een stuk duizeliger voelen en kun je soms hard gaan zweten.

Volgende pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *