Virals online

Dit meisje werd misbruikt, gebruikte drugs en werd op haar 13de zwanger. Je raadt nooit wie dit is!

In het jaar 1954 werd er in een arme wijk in Mississippi een meisje geboren. Meteen wordt ze verlaten door haar moeder en wordt ze achtergelaten bij haar grootmoeder op een boerderij.

De familie is erg arm, dus ze hebben geen geld om voor het meisje wat kleding te kopen. Hierdoor gaat ze naar school in aardappelzakken, waardoor ze gepest wordt door haar mede-klasgenoten. Haar grootmoeder is erg streng en slaat haar dagelijks wanneer ze weer iets fout doet.

Spijtig genoeg werd het hierna nog vele malen erger en was dit nog maar het begin.

Toen ze 6 jaar oud was moest ze weg bij haar grootmoeder en verhuisde ze terug naar haar moeder in de stad. Haar moeder trok haar andere dochter voor en het meisje mocht sommige nachten niet eens in huis slapen.

Op haar negende werd ze zelfs door haar eigen neef, oom en familievriend verkracht. Dit ging enkele jaren door en op haar dertiende hield ze het thuis niet meer vol en liep ze hier weg. Vanaf dit moment had ze geen moeder meer en had geen plek meer waar ze kon overnachten.

[maxbutton id=”52″ url=”http://viralsonline.com/2017/04/dit-meisje-werd-misbruikt-gebruikte-drugs-en-werd-op-haar-13de-zwanger-je-raadt-nooit-wie-dit-is/2/” ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *