Dieren

Deze stier heeft zijn hele leven vastgebonden gezeten. Zijn reactie wanneer hij eindelijk wordt bevrijdt?

Het komt jammer genoeg veel te vaak voor dat dieren worden mishandeld of dat hun vrijheid wordt afgepakt, waardoor ze nooit hebben geweten hoe het is om vrij te zijn.

In sommige gevallen worden deze dieren gered, maar het komt veel te vaak voor dat mishandelde dieren in gevangenschap zijn geboren en dat ze uiteindelijk ook in gevangenschap sterven.

Het is mooi om te zien hoe dieren worden bevrijdt die hun hele leven gevangen hebben gezeten en te zien hoe hun reactie hierop is. Op Viralsonline laten we vaker van dit soort video’s zien, maar we hebben nog nooit een video laten zien van een stier die wordt bevrijdt.

In de video is goed te zien hoe hij heel zijn leven vastgezeten heeft zonder ook maar een klein beetje ruimte te krijgen. Zijn blijdschap is dan ook groot wanneer hij voor de eerste keer wordt vrijgelaten en kan spelen in al het hooi dat op de grond ligt.

De stichting Aiderbichl-dierenasiel in Oostenrijk heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat de stier vrij is gekomen en dat hij van zijn laatste jaren kan genieten in vrijheid.

Wanneer je dit een mooie video vond dan kun je hem delen met je vrienden! Like Virals online op Facebook voor meer van dit soort video’s.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *