Lachen

Deze moeder kocht geheel per ongeluk kussens met een wel héél dubieuze print. Als je goed kijkt snap je waarom!

Als je voor het eerst naar de kussens kijkt dan lijken het gewoon normale kussens, die iedereen gewoon zou kunnen kopen. Maar als je wat beter en langer kijkt dan merk je ineens dat er iets aan de hand is met de kussens. Ze hebben namelijk een wel hele aparte print erop staan. Daar moet je alleen wel eerst goed voor kijken.

Een vrouw in Amerika kocht de kussens, omdat ze de bloemetjes print zo leuk vond. Toen ze thuis kwam met de kussens merkte haar zoon iets raars op. De zoon zei dat tegen zijn moeder en toen ze nog een keer goed keek snapte ze pas waarom haar zoon de kussens zo grappig vond.

De zoon zag namelijk in plaats van een bloemetjes print kussen, een kussen met piemels erop. De bloemetjes zijn eigenlijk piemels en dat had de vrouw niet gezien. De zoon plaatste daarom een foto op het internet van de kussens en dat leidde tot veel hilariteit.

Vind je dit een leuke grap van de maker of ken je iemand die deze kussens moet hebben? Deel dit bericht dan met je familie en vrienden, want hier zijn ze te koop!! Vergeet niet om onze Facebookpagina te liken en delen om van alles op de hoogte te blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *