Dieren

Deze man is de hele dag bezig met het verzorgen van geadopteerde honden, die zijn achtergelaten door de eigenaar.

Het is altijd diep triest te moeten aanzien hoe sommige huisdieren worden behandeld door hun baasje. Dit vond dus ook Steve Greig die al meerdere huisdieren heeft geadopteerd, omdat hij vindt dat iedere huisdier een thuis verdient.

Steve Greig is een man dat echt gek is van dieren. Hij heeft een groot hart en gelukkig ook een groot huis waar al zijn geadopteerde dieren in passen.

Een paar jaar geleden ging Steve naar het asiel om een hond te adopteren. Hij kwam een leuke teckel tegen die hij het liefst zo snel mogelijk in huis wilde nemen. De teckel had al een bepaalde leeftijd bereikt waardoor de kans klein was dat hij ooit nog door iemand zou worden geadopteerd.

Dat was ook de reden dat hij voor deze Teckel koos. Hij vond het hebben van een hond alleen zo leuk dat hij niet lang daarna verschillende andere dierenasielen langsging om nog meer dieren te adopteren.

Ga naar de volgende pagina om te zien hoeveel dieren hij nu in huis heeft

[maxbutton id=”52″ url=”http://viralsonline.com/2017/04/deze-man-is-de-hele-dag-bezig-met-het-verzorgen-van-geadopteerde-honden-die-zijn-achtergelaten-door-de-eigenaar/2/” ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *