Eten

Deze Aziatische komkommersalade heerlijk fris en perfect voor de lente!

Als je ooit naar een Chinees restaurant of naar een Toko bent geweest, dan ken je die heerlijk komkommersalade wel. Daar is hij altijd lekker fris en is het een waar genot om te eten. Maar dan denk je bij jezelf of jou dat thuis ook zou lukken om hem zo lekker fris te krijgen. Vanaf nu kan dat, want in dit artikel vind je het recept van die frisse komkommersalade.

De komkommersalade is ontstaan in de Indische keuken en vrijwel elke Aziatische keuken kent hem nu wel. De komkommersalade is lekker fris en dat is reden wat hem zo lekker maakt. Maar dat is ook de reden wat hem zo moeilijk maakt om te maken, want je wilt hem wel lekker fris krijgen en dat is lastig.

In restaurants krijgt dit gerecht de naam Atjar Ketimoen, Atjar bekend in de Indonesische, de Indische en de Maleisische keuken zuur en het is een bijgerecht. De geheimen achter het zuur krijgen van deze gerechten kan op een traditionele manier of de manier hoe wij dat gaan. We gebruiken namelijk azijn om het gerecht zuur te maken.

Op de volgende pagina lees je wat je allemaal nodig hebt om het gerecht te kunnen maken en wat je moet doen voor die heerlijke gerecht. Lees daarom ook snel verder, want het zal je verbazen hoe simpel het eigenlijk wel niet is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *