Dieren

Binnenkort eten Chinezen hun honden weer op tijdens dit festival. DEEL dit bericht en red alle honden!

Binnenkort begint weer heet Chinese honden vlees festival. Gedurende dit festival wordt er voor wel 300.000 kilo aan hondenvlees gegeten en worden de honden op de meest verschrikkelijke wijze gedood en klaargemaakt om te eten.

Elk jaar zijn er weer honderden hondenhandelaren die hard bezig zijn met het verzamelen van zoveel mogelijk honden die kunnen worden geslacht tijdens het festival. Meestal worden ze gepakt wanneer ze alleen op straat rondlopen en er niemand is die ze kan beschermen.

De meeste honden die van straat worden geplukt hebben gewoon een baasje en worden dus gestolen van mensen die niks door hebben. Wanneer de hond eenmaal is gestolen wordt de hond vervoerd in een kleine kooi met heel veel andere honden.

Deze reis kan een uur duren, maar soms ook 3 tot 4 dagen! Ze worden gedurende deze reis zeer slecht behandeld, dus het komt vaak voor dat er honden zijn die het niet halen tot de eindbestemming.

Ga naar de volgende pagina om enkele foto’s te zien van het festival!

[maxbutton id=”52″ url=”http://viralsonline.com/2017/04/binnenkort-eten-chinezen-hun-honden-weer-op-tijdens-dit-festival-deel-dit-bericht-en-red-alle-honden/2/” ]

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *