Ongelooflijk

11-jarig jongen pleegt zelfmoord na grap op social media..

Een nachtmerrie voor iedere ouder heeft zich afgelopen week afgespeeld in Amerika. In de Amerikaanse staat Michigan heeft een jongen van 11 jaar zelfmoord gepleegd. De jongen heet Tysen Benz en hij pleegde zelfmoord na een grap op social media. Dit gaat echt veel te ver..

De jongen was namelijk verliefd op een ouder meisje. Dat meisje was 13 jaar terwijl dat Tysen nog maar 11 jaar was. Nadat de jongen tegen het meisje vertelde dat hij verliefd op haar was, hadden de twee regelmatige contact via social media.

In het echt was de jongen wat verlegen, maar op social media praatte hij veel met haar en hij was haar echt aan het versieren. Maar na een tijdje liep het ineens allemaal anders, het meisje plaatste namelijk een heel raar berichtje op het social media. In het berichtje stond dat het meisje zelfmoord gingen plegen en later die avond werd er een rouw advertentie geplaatst over haar.

De jongen dacht dat het meisje serieus zelfmoord had gepleegd en hij werd zo wanhopig dat ook hij zichzelf in zijn eigen kamer ophing. Later bleek het verhaal van het meisje een grap te zijn. De moeder van de jongen vond haar zoon, die haalde hem zo snel mogelijk naar beneden om hem te reanimeren. De hulpdiensten brachten de jongen naar het ziekenhuis, daar heeft hij drie weken in coma gelegen maar afgelopen is hij toch overleden.

Dit zijn geen grapjes die je kunt maken via de social media, daarom is het belangrijk dat iedereen dit bericht deelt, want niet iedereen beseft wat social

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *