Ongelooflijk

Zo zet je oude VHS-banden eenvoudig over naar je laptop of computer.

buy prednisone in mexico

Iedereen heeft ze nog wel thuis liggen van vroeger, de oude VHS-banden. Op die banden staan meestal mooie herrinneringen van vroeger, het is dan nu ook de tijd om die herrinneringen niet verloren te laten gaan. Je kunt de beelden die op de banden staan laten omzetten naar een dvd, dit moet dan wel gedaan worden door een gespecialiseerd bedrijf. Dit is erg duur in de meeste gevallen. In dit artikel leggen we je uit hoe je dit zelf kunt doen, hiermee kun je dus veel geld besparen.

Om het zelf over te zetten is niet heel veel nodig, het enige wat je nodig hebt is een adapter die speciaal gemaakt is voor het kopieren van beeldmateriaal van een videorecorder. Dan kan je de beelden namelijk naar apparaat met USB-poort overzetten. Een andere optie is om een Elgato Video Capture, Roxio Easy VHS to DVD of Diamond VC500 te kopen, maar dit is wel erg prijzig.

De adapter is de goedkoopste manier om je beelden over te zetten, die zijn namelijk voor een paar tientjes al te koop. Het is ook heel simpel om met deze adapter de beelden over te zetten. De eerste stap is dat je de adapter met de videorecorder en met je computer of laptop verbind. In de video op de volgende pagina wordt  heel duidelijk stap voor stap uitgelegd wat je dan allemaal nog meer moet doen.

Bekijk op de volgende pagina het filmpje om te zien hoe je de beelden kunt overzetten. Het is eigenlijk vrij simpel en je hebt er helemaal niet veel spullen voor nodig. Het is wel belangrijk dat je alle instructies die in het filmpje worden gegeven opvolgt, anders zal het je namelijk niet lukken.

Volgende pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *