Virals online

Wat voor vrouw ben jij, als je dat baseert op jouw sterrenbeeld??

Waterman

Vrouwen die als sterrenbeeld Waterman hebben, zijn conservatief en ernstig maar daar tegenover zijn ze wel weer erg ambitieus. Ze gaan niet graag om met een persoon van hetzelfde niveau. Deze vrouwen praten ook niet graag over hun gevoelens en ze zijn erg kritisch tegenover andere, maar ook zeker tegenover zichzelf. Vrouwen die als sterrenbeeld Waterman hebben, gaan er altijd voor de volle 100% tegenaan en denken er goed bij na wat ze aantrekken. Dit zijn erg zelfverzekerde vrouwen die hun niet makkelijk van de wijs laten brengen door anderen.

Ben je er trots op dat je een Waterman bent? Zet dan in de reacties ‘Waterman’ en tag de personen die dit ook moeten lezen.

Vissen

Vrouwen die als sterrenbeeld Vissen hebben, die hebben soms last van stemmingswisselingen, wat niet iedereen begrijpt. Je moet ze ook met veel geduld behandelen. Daar tegenover zijn ze wel weer erg romantisch. Lekker met z’n tweeën wat gaan eten met wat romantische kaarslichtjes is voor haar een geweldige avond. Ze houdt er ook van een avondje naar de bioscoop te gaan, maar het moet ook weer niet te duur worden. Vrouwen met het sterrenbeeld Vissen, moet je niet bedriegen, want dan zul je haar nooit meer terugzien. Ben je als man zijnde een echte romanticus? Dan is een vrouw met het sterrenbeeld Vissen de perfecte vrouw voor jou!

Voor meer van dit soort artikelen kun je onze nieuwe Facebook pagina LIKEN. Klik hiervoor op de LIKE BOX hieronder

Bekijk de andere sterrenbeelden op de volgende pagina.

[maxbutton id=”52″ url=”http://viralsonline.com/2017/03/wat-voor-vrouw-ben-jij-als-je-dat-baseert-op-jouw-sterrenbeeld/2/” ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *