Lachen, Video's

Wanneer de baby hem begint uit te lachten weet hij niet hoe hij zo snel mogelijk weg kan rennen

Het krijgen van kinderen is een van de mooiste momenten in je leven. De vraag is alleen hoe lang dit zo blijft. Uiteindelijk zul je toch echt dingen moeten doen die je van te voren nooit had willen doen. Een voorbeeld hiervan is misschien het verschonen van een luier.

De man in onderstaande video heeft van zijn vrouw de taak gekregen de luier van zijn baby te verschonen. Dit gaat niet zonder slag of stoot want elke keer dat de vader de luier op doet moet hij bijna overgeven.

Het grappige aan deze video is dat elke keer dat de vader bijna moet overgeven, gaat de baby heel hard lachen. Wat we niet precies weten is of dat de baby gaat lachen om de kotsende vader of omdat zijn vader eindelijk zijn luier moet verschonen.

Het maakt niet zo veel uit en het blijft gewoon prachtig om te zien dat de baby er zo veel lol in heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *