Ongelooflijk, Video's

Voor de ogen van de bruid kust de bruidegom een ander. Haar reactie? Ongelofelijk!

Een echtpaar dat al 8 jaar lang verloofd was maakte eindelijk de keuze nu te gaan trouwen. Het was een mooi moment die ze waarschijnlijk nooit meer gaan vergeten. Of dit kwam doordat de bruiloft zelf zo onvergetelijk was of doordat wat de man had gedaan moet je zelf maar beslissen.

De moeder van de bruidegom lijdt aan de ziekte van ALS. Hij wilde nog iets doen voor zijn moeder, voordat ze uiteindelijk kwam te overlijden en dat heeft hij gedaan. Toen het tijd was voor de eerste dans van de avond nodigde hij zijn moeder uit in het midden van de dansvloer en begon hij met haar te dansen.

Dit zag er misschien wat anders uit dan dat je verwacht had, maar het uiteindelijke plaatje was prachtig. Omdat zijn moeder niet meer zelf kon lopen en in een rolstoel zat ging de bruidegom door zijn knieën en danste ze op een geheel nieuwe manier.

De bruid kon niet geloven wat ze zag en hield het niet meer droog tijdens de dans van haar man en schoonmoeder. De andere aanwezigen vonden het ook een prachtig moment en konden niet geloven wat ze zagen.

Bekijk de video en deel het met al je vrienden!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *