Video's

Simon springt uit zijn stoel om op de ‘Gouden Knop’ te drukken, maar kijk wie er voor hem staat…

Als er een show is waar de grootste talenten ter wereld de kans krijgen deze te laten zien aan de rest van de wereld dan is het wel America got talent. Op het internet zie je wekelijks wel een optreden voorbij komen van een optreden die hier plaats heeft gevonden.

America got talent staat ook bekend om zijn jurylid Simon Cowell. Hij is een van de strengste juryleden ooit, maar ziet het meteen wanneer er een talent het podium op komt lopen. Hij heeft al veel grote sterren ontdekt en heeft zelfs de groep One Direction bij elkaar gebracht.

Vorig jaar kwam Calysta Bevier het podium oplopen om een liedje te zingen dat recht uit haar hart kwam. Hiervoor had ze de ziekte kanker en heeft ze hard moeten vechten om in leven te brengen. Om de boodschap aan iedereen over de hele wereld over te brengen dat je kunt bereiken wat je wilt, stapte ze op het podium om dit te bewijzen.

Iedereen was zo geëmotioneerd van de manier waarop ze had gezongen, dat het publiek aan het einde van het liedje helemaal uit zijn dak ging. Simon Cowell was zelfs zo diep geraakt dat hij op de gouden knop had gedrukt.

Bekijk de video hieronder. Wanneer je alleen het liedje wilt horen, dan kun je doorspoelen naar 1:35.

Like onze facebook pagina onder de video voor meer van dit soort artikelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *