Ongelooflijk

Om deze reden moet je jouw nieuwe kleding altijd eerst in de wasmachine stoppen

Iedereen koopt om de zoveel tijd eens nieuwe kleding. Vrouwen misschien iets meer dan mannen, maar het gaat er om wat je met jouw aankoop doet nadat je het hebt afgerekend aan de kassa.

De kans is groot dat je of het kledingstuk meteen aantrekt in de winkel of dat je het thuis meteen in je kledingkast legt. Geen van beide dingen is aan te raden. In beide gevallen draag je dus de kleding terwijl er nog allerlei giftige chemicaliën in zitten.

Dit is trouwens niet het enige. In de meeste gevallen ben je namelijk niet de enige die dat T-shirt heeft aangedaan. Er zijn misschien wel 10 personen voor jou geweest die het aan hebben gehad en uiteindelijk tot de conclusie zijn gekomen het niet mee naar huis te nemen.

Nieuwe kleding bevat dus veel bacteriën van andere mensen, maar zoals hiervoor al gemeld zitten er ook veel giftige chemicaliën in. Lees op de volgende pagina waarom dit zo erg is en je jouw kleding voortaan dus echt eerst moet wassen voor je het aantrekt.

[maxbutton id=”52″ url=”http://viralsonline.com/2017/03/om-deze-reden-moet-je-jouw-nieuwe-kleding-altijd-eerst-in-de-wasmachine-stoppen/2/” ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *