Virals online

Na 10 dagen ben je met dit dieet 7 kilo afgevallen! Ongelofelijk!!!

Komkommer is een lekker stuk groente, veel mensen zijn er dan ook dol op. De meeste mensen die komkommer eten, eten het omdat ze het lekker vinden. Maar veel van die mensen weten dat het eigenlijk super goed voor je lichaam is. Komkommer zorgt ervoor dat het organisme gezuiverd wordt, het reinigt de darmen en het stimuleert de stofwisseling.

De groente neemt namelijk het overtollige water weg en hierdoor wordt je lichaam gezuiverd. Als iemand wilt ontgiften raad ik diegene aan om dagelijks komkommer te eten en dit geld dan vooral voor de mensen die vaak hartige gerechten  nuttigen.

Maar de komkommer is nog voor meer dingen goed, het kan namelijk ook worden gebruikt als reinig middel voor je gezicht. Er zijn mensen die komkommer gebruiken tegen acne of ze gebruiken komkommer voor het reinigen van hun gezicht.

Als laatste is komkommer heel goed te gebruiken voor het afvallen. Op de volgende pagina staat een dieet en als je dat dieet volgend dan kan je binnen 10 dagen 7 kilo afvallen. Lees dus snel wat dat dieet is!

[maxbutton id=”52″ url=”http://viralsonline.com/2017/03/na-10-dagen-ben-je-met-dit-dieet-7-kilo-afgevallen-ongelofelijk/2/” ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *