Ongelooflijk, Video's

Kom erachter hoe je makkelijk 100 kledingstukken mee kunt nemen in je handbagage!!

De vakanties komen er weer aan en bij iedereen is het bekend dat op vakantie gaan veel geld kost. Het namelijk niet alleen om het verblijf en de reis, maar het ook vooral om de kosten voor bagage. Om veel bagage mee te kunnen nemen moet je meestal veel geld bij betalen.

Het gaat dan om het gewicht en de afmetingen van de bagage en klopt het niet volgens de regels van de maatschappijen dan ben je al snel veel geld kwijt. Dit is dus eigenlijk weggegooid geld, maar je wilt eigenlijk ook wel weer graag genoeg kleren mee hebben.

De kosten die je betaald om bagage mee te nemen kunnen wij niet omlaag krijgen, maar we kunnen je wel een manier uitleggen waardoor je veel meer kunt nemen dan je denkt. Veel mensen pakken hun handbagage helemaal verkeerd in en beseffen eigenlijk niet hoeveel je eigenlijk wel niet mee kunt nemen.

In het filmpje op de volgende pagina zie je hoe je op een simpele manier heel veel handbagage mee kan nemen. Dit wordt je stap voor stap uitgelegd en je hebt er niet veel voor nodig. Je hebt alleen 12 postbode elastieken, etuis en druk en sluitzakjes nodig.

Volgende pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *