Eten, Ongelooflijk

Hij legt 4 plakjes tomaat in een pot met grond. Dit lijkt vreemd, maar 10 dagen later? Wow!

De tomaten die je bij de supermarkt of groenteboer haalt is niets mis mee. Ze zien er prima uit en ze smaken ook goed. Alleen zelfgekweekte tomaten smaken toch iets lekkerder over het algemeen. Wat is nu lekkerder dan een verse tomaat uit je eigen tuin. Het kost alleen wat meer werk dan tomaten uit de supermarkt.

Zelfgekweekte tomaten zijn zeer makkelijk te maken. Je kunt namelijk wat zaadjes halen, maar er is vanaf nu een makkelijker manier waarbij je geen zaadjes nodig hebt en je hoeft ook niet weken te wachten totdat ze rijp zijn. Bij deze manier heb je geen zaadjes nodig om zelfgekweekte tomaten je hebben.

Het enige wat je moet doen is wat rijpe tomaten in de supermarkt kopen of bij je groenteboer halen, want in elke tomaat zitten zaadjes en die zaadjes zijn goed te gebruiken. Die zaadjes zitten in elke tomaat en een tomaat is wel goed voor 10 andere tomatenplanten. Op deze manier kun je dus zelfgekweekte tomaten maken die van goede kwaliteit zijn, als je er maar genoeg aandacht aangeeft.

In het filmpje op de volgende pagina zie je hoe simpel het is om zelfgekweekte tomaten te hebben. In het filmpje wordt  stap voor stap uitgelegd wat je moet doen. Dit is een efficiënte manier waar heel veel mensen nog niet aan gedacht hebben. Ik ga dit zeker thuis gebruiken!!

[maxbutton id=”52″ url=”http://viralsonline.com/2017/03/hij-legt-4-plakjes-tomaat-in-een-pot-met-grond-dit-lijkt-vreemd-maar-10-dagen-later-wow/2/” ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *