Ongelooflijk, Video's

Het vliegtuig maakt zich klaar om te vertrekken – Let goed op wat de vrouw rechts onderin doet

Dat vliegtuigen sterke motoren nodig hebben om er voor te kunnen zorgen dat ze de lucht in komen was wel duidelijk. Maar dat de motoren zo sterk zijn dat wist waarschijnlijk nog bijna niemand.

Het Caraïbische eiland St. Maarten staat al lange tijd bekend om zijn druk bezochte strand dichtbij het vliegveld van dit eiland. Er komen jaarlijks duizenden personen af op dit strand om mee te maken dat er een vliegtuig een paar meter boven je hoofd vliegt om te kunnen landen op dit vliegveld.

Dit is natuurlijk een ervaring dat je je leven niet zal vergeten. Wat het KLM vliegtuig deed toen hij voor de laatste keer vertrok vanuit het vliegveld op dit eiland is geweldig. Er kwamen veel mensen kijken en ze konden zeker wel genieten van dit prachtige moment.

Blijkbaar vond niemand van het vliegverkeer dat dit veel te gevaarlijk was, dus konden ze precies doen wat ze wilden doen. Het lijkt wel op een storm die geheel wordt veroorzaakt door de motoren van het vliegtuig. Ik weet het wel. Mijn volgende reis gaat naar St. Maarten!

Vergeet niet dat het ongeveer 1 minuut duurt voordat alles klaar staat in het filmpje. Het beste kun je dus ongeveer 1 minuut overslaan. Like trouwens onze facebook pagina voor meer van dit soort filmpjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *