Dieren, Video's

Het liedje “Uptown Funk” begint te spelen – de reactie van de kat is hilarisch!

Katten zijn gewoonweg de meest gefilmde dieren op het internet. Ze hebben allemaal erg verschillende persoonlijkheden. De een is erg lui, de ander schrikt heel erg en de ander is juist weer heel actief.

De kat in het filmpje hieronder heeft dan weer iets heel anders gedaan waardoor miljoenen mensen zijn filmpje willen bekijken. Deze kat dans iets minder dan een minuut op een prachtige wijze op het liedje “Uptown Funk”.

Als eerst was de kat heel rustig aan het zitten en waarschijnlijk aan het uitrusten van de vorige keer dat ze het hadden geoefend. Toen de camera ongeveer 2 seconden aanstond begon de kat te dansen en ook nog eens perfect op de maat.

We hebben wel zo’n vermoeden dat het baasje achter de camera staat met iets wat de kat heel interessant vindt, maar dat maakt het er eigenlijk niet minder leuk op. Bekijk het filmpje hieronder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *