Eten

Het laten van scheten kan LEVENS redden! Let goed op deze 5 punten

Het laten van scheten vinden de meeste mensen erg beschamend. Het is niet netjes en ze vinden het erg moeilijk om toe te geven dat zij het waren. Toch is het laten van scheten behoorlijk gezond en is er een goede reden dat we dit allemaal doen. Hieronder en op de volgende pagina vind je alle redenen.

1. Lekker in je vel zitten

Het komt wel eens voor dat je een erg opgeblazen gevoel hebt van binnen. Dit kan soms zelfs zo erg zijn dat je nergens nog zin in hebt en dat je het liefst heel de dag blijft zitten. Het laten van een scheet kan op dit soort momenten erg bevredigend zijn en je voelt je waarschijnlijk meteen een stuk beter.

2. Goed voor je darmen

Wanneer je darmen willen dat je een scheet laat dan moet je deze nooit inhouden. Op de lange termijn kan dit er voor zorgen dat je serieuze gezondheidsklachten krijgt met jouw darmen.

[maxbutton id=”52″ url=”http://viralsonline.com/2017/03/het-laten-van-scheten-kan-levens-redden-let-goed-op-deze-5-punten/2/” ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *