Dieren, Lachen

Het baasje zet muziek op en begint te dansen – de reactie van het paard laat miljoenen mensen lachen!

Paarden zijn bijzondere dieren. Ze zijn erg goed te temmen en je kunt ze allerlei gave trucjes aanleren wanneer je er maar genoeg tijd in steekt. Dit is ook de reden dat er erg veel mensen zijn die het prachtig vinden om paard te rijden of zelfs een eigen paard hebben gekocht.

Het is paarden misschien niet helemaal gegeven om te dansen zoals wij dat doen, maar dit kunnen ze zeker wel op hun eigen manier. In onderstaande video is perfect te zien hoe een paard helemaal los gaat op het liedje “All about that bass”.

Het is leuk om te zien hoe de eigenaresse en het paard samen een kleine dansvoorstelling doen en dit vervolgens delen met de rest van de wereld. De video is al vele miljoenen keren bekeken, dus het is zeker een aanrader om hem een keertje te bekijken.

Heb je onze Facebook pagina al geliked? Like hem dan nu en krijg vaker van dit soort artikelen in jouw newsfeed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *