Eten, Ongelooflijk

Heerlijk bastogne-karamel-bananen toetje! Dit moet je proberen

Na een diner hoort een toetje dat de avond compleet maakt. In dit artikel geven we je een recept dat overheerlijk is maar waarvoor je heel weinig ingrediënten nodig hebt. Het is heel makkelijk te maken en je gasten zullen het heerlijk vinden. Dit recept maak ik voortaan altijd als ik een toetje moet maken!!

De benodigdheden voor 6 tot 8 toetjes:

  • 3 bananen
  • karamelsaus
  • 2 pakjes vanille kloppudding van Dr. Oekter
  • Bastogne kruimels (goed mixen met 70 gram boter)
  • 2 pakjes verse slagroom

Wat moet je doen?

Als eerste stap smeer je een dunne laag vanillepudding op de laag van de Bastogne, bovenop die twee lagen leg je 3 schijfjes banaan. Als tweede stap spuit je er een laag slagroom bovenop, daarna strooi je er de Bastogne kruimels overheen en als laatste komt daar de karamelsaus nog bovenop. Deze stappen herhaal je totdat het glas mooi gevuld is.

Dit is hoe je het recept maakt en dat is op een hele eenvoudige manier. Deel dit overheerlijke recept met je familie en vrienden, want iedereen zal van dit recept smullen. Vergeet niet om onze Facebookpagina te liken en delen om van alles op de hoogte te blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *