Ongelooflijk

Gebruik jij DIT product wel eens als je in bad gaat? Stop er dan onmiddellijk mee; het kan schadelijk zijn!

go here

In Nederland is er een trend ontstaan rondom bruisballen voor in bad. Maar veel mensen weten niet dat deze bruisballen schadelijk voor je intieme delen kunnen zijn. Daarom waarschuwen de artsen ook voor het gebruik van deze bruisballen.

De bruisballen doe je in bad en dan ontstaat er een explosie aan glitter en kleuren. Bovendien ruiken de bruisballen ook nog lekker. Het is misschien een leuk gezicht, maar de bruisballen blijken wel degelijk schadelijk te zijn en dan is het ineens niet zo leuk meer.

De eerste plek waar de bruisbal schade kan aanbrengen, is bij de zuurgraad van de vagina. Dit wordt veroorzaakt door de hoeveelheid parfum die in de bruisbal zit verwerkt. Het gevolg bij de vagina kan zijn, dat je schimmelinfecties kan oplopen, omdat de zuurgraad verstoord wordt. Deze bruisballen kunnen namelijk ook huiduitslag veroorzaken, dus pas ermee op.

Wil je toch gewoon een bruisbal gebruiken? Gebruik ze dan niet te vaak en als je er dan toch een gebruikt, gebruik er dan een zonder glitters. Het advies is daarom ook nog steeds om zeep te gebruiken zonder parfum, want dat is niet schadelijk voor je en dus het veiligst. Het is ook heel belangrijk om met bruisballen op te passen bij kinderen, want kinderen zijn nog gevoeliger voor de effecten van een bruisbal.

Deel dit belangrijke bericht zoveel mogelijk met je familie en vrienden, want er zijn heel veel mensen die zich niet van dit gevaar bewust zijn. Vergeet niet onze Facebookpagina te liken en delen om van alles op de hoogte te blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *