Ongelooflijk

Dit zijn de beste boekmomenten voor de goedkoopste vluchten!!

Het is belangrijk dat je ver van te voren boekt. Eerst werd er vaak gezegd dat last-minute boeken het beste is, maar dat is al een tijdje niet meer zo. Je kunt het beste gewoon ruim op tijd boeken. Dat is gebleken uit het onderzoek van de reiszoekmachine Kayak.

Het is belangrijk dat je wacht op het juiste moment, dat is de conclusie van Kayak. Die heeft miljoenen zoekopdrachten van Nederlanders onderzocht. Met als conclusie dat er nog flink bespaard kan worden. Op de vliegtickets binnen Europa kan nog 59 procent bespaard worden en op de vliegtickets buiten Europa kan nog 26 procent bespaard worden. Je moet hiervoor alleen op het juiste moment boeken.

Als je dit allemaal doet en precies op het juiste moment boekt, dan blijkt dat Milaan de goedkoopste bestemming binnen Europa is. Door goed te zoeken en vooral door op het juiste moment te boeken, kun je al voor 32 euro in Milaan zitten. New York is voor de meeste mensen ook een dure vlucht, maar als je weer goed zoekt en op het juiste moment boekt. Dan kun je al voor 285 euro in New York zitten en dan is het ineens wel een stuk interessanter.

Nu zullen veel mensen zich afvragen, wanneer zijn die juiste momenten dan? Kayak heeft vijf bestemmingen binnen Europa en vijf bestemmingen buiten Europa in kaart gebracht. Volgens hum kun je in die tien vluchten het meeste voordeel behalen. Als je maar goed zoekt en op het juiste moment boekt. Dat zijn de twee belangrijkste dingen waarop je moet letten.

Op de volgende pagina lees je welke tien bestemmingen dat zijn. Je zult er verbaasd van staan hoeveel dat wel niet schilt met normaal. Het is dus echt interessant om hier voortaan goed op te letten.

[maxbutton id=”52″ url=”http://viralsonline.com/2017/03/dit-zijn-de-beste-boekmomenten-voor-de-goedkoopste-vluchten/2/” ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *