Eten

Dit recept versterkt botten, knieën en gewrichten. IEDEREEN kan dit!!

http://oceanadesigns.net/color-inventory/ Er zijn meer dan genoeg mensen die iedere dag last hebben van hun lichaam. Of ze hebben last van hun rug of last van hun knieën en ga zo maar door. De meeste van dit soort problemen zijn af te leiden aan de houding van jouw lichaam.

Met het recept hieronder zorg je er op een zeer makkelijke manier voor dat je jouw botten verstevigd en dat je knieën en gewrichten veel sneller en effectiever herstellen. Binnen een paar weken voel je de pijn verlichten en kun je weer een stuk meer doen met jouw lichaam.

Wat heb je nodig voor het recept?

  • 50 gram tarwekorrel
  • 50 gram pompoenpitten
  • 50 gram zonnebloempitten
  • 3 eetlepels rozijnen
  • 10 eetlepels lijnzaad
  • 5 eetlepels gemalen sesam
  • 2.2 oz wilde honing

Ga naar de volgende pagina om te zien hoe je dit recept moet bereiden.

Volgende pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *