Ongelooflijk

DIT is de gevaarlijkste plek in huis om je telefoon op te laden! Delen svp!!

Je telefoon opladen doe je meest in de nacht, want overdag heb je er geen tijd voor. Maar waar laad jij je telefoon op? Doe je dit in de woonkamer, in de keuken, op je nachtkastje of net naast je hoofd op je bed? De laatste optie is eigenlijk geen optie, want het slecht voor je lichaam en het kan ook nog eens heel gevaarlijk zijn.

Terwijl de telefoon aan het opladen is kan hij oververhit raken. Als je telefoon verhit kan hij zo warm worden dat hij uiteindelijk in de brand vliegt. Dit kan tot gevaarlijke situaties leiden, helemaal als je telefoon naast je hoofd op bed ligt. Breng jezelf daarom niet in gevaar en laat je telefoon op een veilige plek opladen, zodat het niet gelijk een levensgevaarlijke situatie wordt.

Een Britse meisje legde haar telefoon in de nacht ook naast haar terwijl dat hij aan het opladen was. De telefoon raakte oververhit en sprong in de brand. Binnen enkele minuten was heel de kamer van het meisje een vuurzee, het meisje kwam er ongedeerd vanaf. Maar vanaf nu legt ze haar telefoon altijd op een veilige plek weg als hij aan het opladen is.

 Deel dit bericht met je familie en vrienden, want iedereen moet weten wat voor gevaren eraan zitten als je je telefoon in de nacht aan de oplader legt naast je kussen. Vergeet niet om onze Facebookpagina te liken en delen om van alles op de hoogte te blijven.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *