Dieren, Video's

Deze kaketoe denkt dat hij een kat is. De katten weten niet wat ze ermee aan moeten

Op het internet zijn er miljoenen filmpjes te zien waar dieren de hoofdrol in spelen. Ze doen altijd wel iets raars waar iedereen van denkt dat het prachtig is om te zien. Zo ook is dit het geval in onderstaande video.

In de video is te zien hoe een kaketoe zo goed mogelijk een poes probeert na te doen met zijn stemgeluid. Er staan 3 poezen om hem heen die geen idee hebben wat er nu precies gebeurd en wat ze er mee aan moeten.

Het is prachtig de reactie te zien van de 3 poezen. De kaketoe maakt niet alleen een miauw geluid, maar is ook helemaal niet bang voor de poezen en durft erg dichtbij te komen. Wanneer je de video ziet dan weet je al wel wie de baas is.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *