Lachen

De vrouwen zwommen naakt in de vijver van de boer. Wat de boer zegt als hij ze ontdekt is hilarisch!

Je hoeft niet altijd boos te worden wanneer er mensen zonder toestemming gebruik maken van jouw tuin. Het is ook mogelijk op een heel andere manier te reageren, zonder dat je boos hoeft te worden en toch de revanche te krijgen voor wat ze hebben gedaan.

De bejaarde boer in dit verhaal had een groot stuk grond met aan het uiteinden een mooie vijver. Deze vijver had hij goed bijgehouden, zodat er in gezwommen kon worden in de zomer.

Op een vrijdag avond had de boer besloten even in zijn tuin te gaan lopen om te genieten van zijn prachtig terrein. Hij was al een tijdje niet buiten geweest en ging eens een kijkje nemen of de appelen aan zijn appelboom al bijna rijp waren.

Om de appels mee te kunnen nemen in het geval ze al rijp waren nam hij een grote emmer mee. Vervolgens liep hij zijn tuin in en kwam hij langs zijn zwemvijver. Wanneer hij hier steeds dichterbij naderde tot zijn vijver hoorde hij verschillende vrouwenstemmen gillen en het naar hun zin hebben in de vijver.

Toen de dames die naakt zwommen in de vijver zagen dat de man de vijver naderde, zwommen ze verder naar het midden en riepen ze naar de man dat ze er pas uit gingen wanneer hij weg was.

De man vertelde toen dat hij niet was gekomen voor dames in zijn vijver, maar dat hij was gekomen om de krokodillen te voeren in zijn vijver. Terwijl hij zijn emmer omhoog hield.

Deel dit artikel met al je vrienden die dit ook moeten lezen.

Like ook onze pagina op Facebook Virals online

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *