Uncategorized

Bedelaars in Amsterdam betrapt met stapels contant geld. Deel dit verder!

In grote steden komt het jammer genoeg vaak voor dat je een bedelaar op de grond ziet zitten. Ze vragen je wat geld, zodat ze later op de dag hier wat eten van kunnen halen. Omdat het dan voelt alsof jij het zo goed hebt en echt wel een paar euro kunt missen geef je haar uit medelijden wat geld.

De vraag is alleen of deze bedelaars het echt wel nodig hebben. Zoals in onderstaand filmpje is te zien, zie je dat ze meer dan genoeg geld verdienen met het zitten op de grond en een beetje zielig doen. Ze verdienen waarschijnlijk nog meer dan jij met jouw vaste baan.

De man die het filmpje had gemaakt twijfelde geen moment of hij het moest vastleggen en het met de rest van de wereld moest delen. Je ziet in het filmpje hoe de 3 bedelaars hun flappen geld aan het tellen zijn en kijken of ze deze week nog een keer op de grond in de stad moeten gaan zitten.

Denk de volgende keer dus nog eens goed na of de bedelaars het echt wel zo slecht hebben en of je ze wel wilt helpen. Vooral in Nederland zijn er meer dan genoeg andere wegen om aan geld te komen. Hiervoor hoef je dus echt niet heel de dag op straat te gaan zitten in een drukke stad.

Bekijk het filmpje hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *