Ongelooflijk

WAARSCHUWING: er gaat een valse brief van de Belastingdienst rond en ZO herken je hem.

In Nederland gaat er weer brief rond die vanuit de belastingdienst gestuurd zou zijn. Maar dat is dus niet het geval, de belastingdienst waarschuwt je ook voor deze brief. In de brief staat dat je een bepaald bedrag moet overmaken, dit moet je vooral niet doen.

In de nep brief staat dat je een bedrag moet terug betalen, omdat er zogenaamd teveel toeslag aan jou is betaald. Daarna wordt er een rekeningnummer genoemd, waarop je het bedrag wat je teveel had gekregen moet terugbetalen. Maar dat klopt dus helemaal niet, betaal daarom ook niks voordat je zeker weet of dat de brief echt is.

Het uiterlijk verschilt niet met de brief van de echte belastingdienst, het enige verschil is de opbouw en het taalgebruik die worden gebruikt in de brief. Aan het uiterlijk is hij dus moeilijk te onderscheiden, maar aan de inhoud is hij dus wel makkelijk te onderscheiden. Vertrouw je het niet, betaal dan ook niet en bel de belastingdienst.

Op de volgende pagina lees je hoe je een neppe brief goed kunt onderscheiden met een echte belastingbrief. Zo voorkom je dat er geld van jou door criminelen wordt afgetroggeld. Het is dus zeer belangrijk om dit te weten.

[maxbutton id=”52″ url=”viralsonline.com/2017/02/waarschuwing-er-gaat-een-valse-brief-van-de-belastingdienst-rond-en-zo-herken-je-hem/2″ ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *