Dieren

Surfers zien een babywalvis bijna dood gaan en komen met het beste reddingsplan ooit

Je hoort wel vaker dat er grote zeedieren aanspoelen op het land en dat de meeste van dit soort vissen het uiteindelijk niet overleven, omdat ze te droog zijn geworden of dankzij een ander probleem het niet meer weten te redden.

Dit soort verhalen spreken altijd zeer aan en het is zeker mooi om een verhaal te horen waarbij de zeedieren het wel hebben weten te redden en er een redder was die ze in nood heeft weten te helpen.

Dit is dus precies gebeurd iets eerder dit jaar in Costa Rica. Er waren 2 heldhaftige surfers die zagen dat er een babywalvis was aangespoeld in zeer ondiep water. De babywalvis was aan het huilen en wist zich echt geen raad meer hoe hij uit deze benarde situatie moest geraken op zichzelf.

Toen de 2 mannen op naar de walvis toeliepen zagen ze dat hij helemaal vast zat in het ondiepe water en dat hij hier nooit meer uit zichzelf weg zou kunnen komen. Ga naar de volgende pagina om te zien hoe de 2 mannen dit hebben weten op te lossen en zie de rest van de foto’s ook op de volgende pagina.

Zijn er nog andere die dit verhaal echt moeten lezen? Deel het dan met je vrienden, zodat zij hier ook van kunnen gaan genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *