Ongelooflijk, Video's

Straatmuzikant heeft nog nooit op het podium gestaan. Als hij begint te zingen houdt niemand het droog!

Pablo Lopez deed auditie bij het programma Mexico ’s Got Talent. Niemand verwachtte iets van hem, totdat hij begon te zingen. Zingen is voor Pablo zijn lust en zijn leven. Hij heeft geen makkelijk leven gehad, want op jonge leeftijd raakte hij al dakloos.

Hij werd geadopteerd door een Amerikaans gezin, maar dat hielp ook niet echt. Eenmaal weer terug in Mexico raakte hij weer verslaafd en door zijn verslaving werd hij ook weer dakloos.

Hij verdiende zijn geld door op straat te zingen, dit was lang niet genoeg om goed te kunnen leven. Hij sliep daarom ook op straat in bushokjes. Pablo was erg zenuwachtig toen hij auditie moest gaan doen, hij had nog nooit op zo’n groot podium gestaan en voor zoveel mensen moeten zingen.

In het filmpje op de volgende pagina is te zien hoe geweldig goed Pablo kan zingen. Hij zingt het liedje “Old Time Rock And Roll” en dat doet hij op een fantastische manier. Toen ik dit liedje hoorde kreeg ik overal op mijn lichaam kippenvel.

Volgende pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *