Eten, Ongelooflijk

Rokers opgelet! Dit recept zal je longen goed reinigen! Krijg weer lucht!

source link Voor iedereen is het belangrijk dat je goed voor je luchtwegen moet zorgen. Voor mensen die in een grote stad wonen, voor passieve rokers en actieve rokers is dit nog belangrijker. Dit komt omdat deze mensen makkelijker vatbaar zijn voor ziektes aan hun luchtwegen.

De meest voorkomende ziektes bij deze mensen zijn: verschillende soorten hoest, astma en bronchitis. Er is een recept dat je longen reinigt, dit recept is niet alleen goed om je longen te reinigen. Maar het zou volgens de wetenschappers ook kanker voorkomen.

Op de volgende pagina lees je wat het recept is en hoe je het klaar moet maken. Het is een makkelijk te maken recept en het is met ingrediënten die bijna iedereen wel thuis heeft liggen.

Volgende pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *